Om Karin Kvalvik Johansen

Karin Kvalvik Johansen, illustratør i Nordland, Nord-Norge

Hei, og takk for at du stikker innom! Jeg er en illustratør og grafisk designer som holder til i Nord-Norge, nærmere bestemt på Rognan i Nordland.

Mitt mål er å bruke illustrasjon og design til å kommunisere på en effektiv måte som viser personlighet og bygger relasjoner. Er du interessert i å jobbe med meg? Ta kontakt!

Prosjekter jeg er litt ekstra stolt av

  • Jeg har illustrert og animert en serie med filmersnutter som viser ulike svømmeøvelser for barn.
  • Jeg har holdt kreativ workshop for ungdommer der jeg blant annet snakket om hvordan hver enkelt har sin unike måte å tegne på, og viktigheten av å omfavne den.  
  • Jeg har bygd opp og drifter min egen nettbutikk der jeg selger forskjellige illustrerte produkter. Blant annet har jeg designet og illustrert en almanakk to år på rad. 
  • Jeg har jobbet med illustrasjon for både magasiner og bedrifter, og vært med å kaste lys over kompliserte eller vanskelige temaer.
  • Jeg har illustrert og designet materiale til ulike arrangementer, blant annet fotostands og illustrerte kart.

Min bakgrunn

  • Jeg begynte som selvstendig næringsdrivende i 2020.
  • Jeg har jobbet som grafisk designer hos Riktig Spor design og kommunikasjonsbyrå i Bodø i perioden 2016 – 2020. Der fikk jeg jobbe med mange store og spennende bedrifter i Nord-Norge, og jeg begynte så smått å tenke på illustratør som yrke allerede her.
  • Jeg er utdannet grafisk designer ved Noroff School of Technology and Digital Media i perioden 2013-2015. Dette studiet ble tatt over nett, og ga meg verdifull erfaring med selvdisiplin 🙂 Gjennom dette studiet fikk jeg også min verdifulle praksisplass hos Riktig Spor.

Kundeomtaler

Vi er svært fornøyd med illustrasjonene Karin Kvalvik Johansen har levert til bladet Vern om Livet. På forhånd sendte hun skisser med ulike forslag til løsning, og involverte oss i beslutningsprosessen. Hun er grundig, kreativ, punktlig og svært profesjonell i alle ledd. 

Susanne Ward Ådlandsvik, Redaktør for Vern om Livet

Karin laga gode illustrasjonar til doktorgradsavhandlinga mi. Det er vakkert når ein figur formidlar akkurat det du vil ha fram på ein enkel og elegant måte. Karin er effektiv, kreativ og grei å samarbeide med!

Johannes Sæleset

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette.  Les mer