Min egen nettbutikk – Kakvajo

Min egen nettbutikk gir meg full kontroll på salget av produktene mine. På utsiden er den koselig og brukervennlig, på innsiden rommer den utallige muligheter for å utvikle min egen butikk på nett.

Etter noen måneder med salg av illustrasjoner på markedsplassen Etsy så jeg behovet for en egen nettside til butikken min. Jeg ønsket meg en nettbutikk som jeg kunne ha full kontroll på selv. Resultatet er jeg veldig fornøyd med! Denne nettbutikken er min egen plass på nettet, der produktene mine er i fokus og kundene ikke blir distrahert av konkurrerende selgere.

Siden er bygd med WordPress og Woocommerce, noe som i praksis betyr at jeg har full kontroll over hele siden. Selve designet på nettbutikken kan tilpasses i alle mulige retninger. I tillegg er det helt nødvendig at den er brukervennlig. Jeg tilbyr Vipps, Paypal og Stripe som betalingsløsninger. Butikkmeldinger lar meg informere om kampanjer eller ferie. Mailpoet lar meg bygge epostliste, sende ut automatiske e-poster og nyhetsbrev og sikre en god kundeopplevelse for den som handler i nettbutikken. Ulike produkter krever forskjellige fraktklasser, og pakkelapper, kommunikasjon med kunden, rabattkoder og kampanjer kan også fikses med Woocommerce.

Ikke minst er nettbutikken designet for å fungere knirkefritt på mobil, noe som er et must! Besøk nettbutikken her, og se selv!

Har du behov for en egen nettbutikk? Ta gjerne kontakt med meg!

responsiv og mobilvennlig nettbutikk i wordpress
nettbutikk i wordpress
nettbutikk wordpress produktside

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette.  Les mer